Kryoterapi er en ny og revolutionerende metode som giver umiddelbar og varig effekt!

​Kryoterapi revolutionen er nu endelig i Danmark. Det Karolinska Institutet i Stockholm har forsket på kuldebehandling (Kryo- terapi) af fedtceller.

Deres studier viser at når man tilføjer «hvidt fedt» kulde, vil dette fremme væksten af blodårer som omdanner det hvide fedt til brunt fedt. Det brune fedt er meget lettere for kroppen at forbrænde. Kuldebehand- lingen (Kryoterapi) er FDA godkendt og er helt tryg og ufarlig uden nogen former for bivirkninger.

Behandlingen føles kun som en behagelig kølig massage.

Vores metode er helt forskellig fra andre kryometoder, da kuldesonden bevæges manuelt på de steder man ønsker at fjerne fedt. Andre modeller fastgøres til kroppen med en vakuum, men denne metode giver ofte brændemærker og har et meget begrænset behandlingsområde.

Denne process kaldes apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering af døde fedtceller.

Dette sker ved at maskinen reducerer temperaturen i området fra 34°C til kun 8°C og dette er uden at kunden føler nogen form for kulde.

Efter 1 behandlinger er der normalt synlig resultat.

Mave fedt, mormor arme og dobbelt hage, kan disse behandles uafhængigt af hinanden.

Dette apparat fjerner uønsket fedt på dine problemområder

​Cryo 21-behandlingen tager ca. 50 minutter. Terapeuten behandler det samme sted hver 14. dag, da det tager ca. 2 uger før alle de døde fedtceller udskilles af kroppen.

 

picpicfedt